1. Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό από την Αρχική σελίδα κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί Εγγραφή επαγγελματία ή Εγγραφή ιδιώτη.
  2. Για την Εγγραφή επαγγελματία απαιτούνται η επωνυμία της εταιρείας, η διεύθυνση, ο Τ.Κ. της εταιρείας, ένα σταθερό τηλέφωνο, η δραστηριότητα, ένα email και ο κωδικός εισαγωγής που θα καθορίσετε εσείς και τον οποίο θα χρησιμοποιείτε για να συνδέεστε στο λογαριασμό σας.
  3. Για την Εγγραφή ιδιώτη απαιτούνται απλά ένα email και ένας κωδικός εισαγωγής που θα καθορίσετε εσείς και τον οποίο θα χρησιμοποιείτε για να συνδέεστε στο λογαριασμό σας.
  4. Για να καταχωρίσετε αγγελία απαιτείται να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  5. Αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης ή δεν λάβατε email ενεργοποίησης λογαριασμού μπορείτε να ενημερώσετε αντίστοιχα το σύστημα ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης.
  6. Οροι Χρήσης. Υποχρεωτικό για την εγγραφή σας είναι να τσεκάρετε το Συμφωνώ με τους Ορους χρήσης τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στο λεκτικό «Ορους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου».

  1. Επιβεβαίωση δημιουργίας λογαριασμού. Θα παραλάβετε άμεσα ένα email επιβεβαίωσης μέσω του οποίου θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας άπαξ για να καταχωρίσετε αγγελία.
  2. Ενημερωτικά emails. Προαιρετικά αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά emails με προσφορές και ενημερώσεις μπορείτε να τσεκάρετε το Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά emails.