1. Το μενού των επιλογών του προσωπικού σας λογαριασμού μπορείτε να ενεργοποιήσετε κάνοντας κλικ στην επάνω δεξιά γωνία αφού έχετε συνδεθεί.
 2. Προφίλ ιδιώτη - Προσωπικά στοιχεία. Κανένα δεν είναι υποχρεωτικό αλλά καλό είναι όλα τα στοιχεία να είναι συμπληρωμένα ώστε να είναι εύκολο να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας παρέχουμε αποδείξεις. Αν θέλετε τιμολόγιο είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ.
 3. Προφίλ Επαγγελματία - Στοιχεία της εταιρείας. Για να σας εκδόσουμε τιμολόγιο είναι απαράιτητο να συμπληρωθούν το Α.Φ.Μ. και η ΔΟΥ που ανήκει η εταιρεία σας. Επίσης στο πεδίο "Website URL" μπορείτε να γράψετε την διεύθυνση του Web site σας (να περιλαμβάνεται και το http://) ώστε να φαίνεται στην παρουσίαση της αγγελίας σας στο Kestate.
 4. Φωτογραφία - Αν επιθυμείτε μπορείτε να ανεβάσετε την φωτογραφία σας ή το λογότυπο της εταιρίας σας που θα εμφανίζεται στην αγγελία σας.
 5. Αλλαγή κωδικού - Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό που χρησιμοποιείτε για να συνδέεστε στον λογαριασμό σας.
 6. Ιστορικό κινήσεων - Προβολή του ιστορικού των κινήσεών σας καταγεγραμμένο ανά κάθε οικονομική συναλλαγή.
 7. Ρυθμίσεις - Μπορείτε να επιλέξετε:
  • αν θα φαίνεται ο χάρτης στις αγγελίες σας ή όχι.
  • αν θέλετε έκδοση τιμολογίου για κάθε αγγελία σας.
  • αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά emails
  • τα στοιχεία επικοινωνίας και αν θέλετε κάποιο λεκτικό της εταιρίας σας τα οποία θα εμφανίζονται αυτόματα προς διευκόλυνσή σας στις αγγελίες σας στην έντυπη έκδοση.

Απαιτείται να πατάτε το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε κάθε διαφορετική ενότητα (Προφίλ, φωτογραφίες, αλλαγή κωδικού, ρυθμίσεις) που επεξεργάζεστε ώστε να αποθηκευθούν οι αλλαγές σας.