Βασικά χαρακτηριστικά

Τα πεδία Ομάδα (Μονοκατοικία, Διαμέρισμα, Μεζονέτα,), Οροφος και Εμβαδόν είναι υποχρεωτικά.


Επιπλέον χαρακτηριστικά

Κανένα από τα επιπλέον χαρακτηριστικά δεν είναι υποχρεωτικό.


Κείμενα

Στο πεδίο «Κείμενο για internet» μπορείτε να πληκτρολογήσετε ελεύθερο κείμενο με περιγραφή ή επιπρόσθετα στοιχεία της αγγελίας σας. Στο πεδίο «Κείμενο έντυπης έκδοσης» εισάγονται αυτόματα οι πληροφορίες που έχετε επιλέξει. Για να το επεξεργαστείτε πατήστε το κουμπί «Κείμενο έντυπης έκδοσης»


Κείμενο έντυπης έκδοσης

Αν πρόκειται να δημοσιεύσετε την αγγελία σας στην έντυπη έκδοση μπορείτε επίσης να εντάξετε κάποιες ή όλες τις πληροφορίες που έχετε ήδη επιλέξει «τσεκάροντας» τα αντίστοιχα πεδία.

Στο γκρίζο πεδίο «Κείμενο έντυπης έκδοσης» εμφανίζεται το τελικό κείμενο που θα δημοσιευθεί στο έντυπο που έχετε επιλέξει και βάσει του οποίου γίνεται ο υπολογισμός της χρέωσης με αριθμό χαρακτήρων. Σε αυτό το πεδίο περιλαμβάνονται με την σειρά
- τα υποχρεωτικά χαρακτηριστικά (Περιοχή, Ομάδα, Οροφος, Εμβαδόν)
- τα βασικά και τα επιπλέον χαρακτηριστικά που έχετε επιλέξει
- η επιπλέον περιγραφή με ελεύθερο κείμενο
- το τηλέφωνο επικοινωνίας τα οποίο είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε εναλλακτικά από τις ρυθμίσεις να ορίσετε μία δική σας περιγραφή στοιχείων επικοινωνίας και να την ενεργοποιείτε σε όποια αγγελία θέλετε. (Δείτε στοιχεία επικοινωνίας στο τέλος αυτής της σελίδας)Περιοχή

Το πεδίο «Περιοχή» είναι υποχρεωτικό και μπορείτε να πληκτρολογήσετε την περιοχή (ή μέρος αυτής) και να επιλέξετε αυτή που σας ενδιαφέρει. Στο πεδίο «Τοποθεσία» μπορείτε να πληκτρολογήσετε κάποια επιπλέον ονομασία της περιοχής σε ελεύθερο κείμενο (π.χ. ΛΙΜΑΝΙ). Επίσης έχετε τη δυνατότητα προαιρετικά να πληκτρολογήσετε την ακριβή διεύθυνση σε επίπεδο οδού και αριθμού. Αν συμπληρώσετε μόνο το πεδίο Περιοχή η κόκκινη καρφίτσα δείχνει κάποιο κεντρικό σημείο της συγκεκριμένης περιοχής (π.χ. Εκκλησία, Σχολείο, Δημαρχείο, Πλατεία, Πάρκο...)


Φωτογραφίες και video

Μπορείτε να «ανεβάσετε» έως 25 φωτογραφίες σε μορφή jpg με όριο 3 MByte ανά φωτογραφία. Επίσης στο πεδίο YouTube Video μπορείτε να συμπληρώσετε το link ενός video που υπάρχει στο YouTube ώστε να εμφανίζεται στο kestate.gr στα στοιχεία της αγγελίας σας όπως οι φωτογραφίες.


Στοιχεία επικοινωνίας

Συμπληρώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας που θέλετε να εμφανίζονται στην αγγελία σας.


ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ. Αν κάνετε αλλαγές στα στοιχεία της αγγελίας σας (π.χ. Περιοχή) πρέπει να πατάτε το κουμπί «Κείμενο έντυπης έκδοσης» ώστε να ενημερώνεται με τα καινούργια στοιχεία το κείμενο της Εντυπης έκδοσης.